Putni aranžman paket za stomatološke usluge !!!

Putni aranžman za popravak zubi uključuje smještaj u Puntu  i rezervaciju prvog pregleda kod zubara, te besplatno čišćenje kamenca. Smještaj je omogućen u jednom od  apartmana od kojih možete doći pješke do stomatološke ordinacije Matanić. Uživajte na praznicima na Krku, te istovremeno riješite svoje probleme sa zubima po puno povoljnijim cijenama.

Što ako će mi trebati duži boravak kao rezultat pregleda zubiju?

U slučaju da se tijekom vašeg besplatnog pregleda zubiju ustanovi da vam je potreban popravak i da prema tome trebate duži boravak, tada smo u mogućnosti dogovoriti produžetak vašeg smještaja dok boravite na otoku Krku.

Rezervacija vašeg boravka radi popravka zubi – što bi bilo korisno znati

Ako već znate da vam je potreban popravak zubi, bilo bi korisno da nam dostavite niže navedene informacije. Stomatološka ordinacija Matanić će vam dati plan popravka zubiju, okvirne troškove, te će vas savjetovati u pogledu dužine boravka koji je za to potreban. U tome slučaju, vaš aranžman i dužina vašeg boravka može se prilagoditi prema vašim potrebama.

  • Godina rođenja
  • Problemi sa zubima koje želite da popravimo
  • Vaše opće zdravstveno stanje
  • Bilo koji drugi stomatološki tretman koji bi uzeli u obzir

Ako imate panoramsku rendgensku snimku koja pokazuje široki prikaz vilice, zubi i sinusa, a koju nam možete poslati emailom, tada možemo biti još precizniji u davanju preporuka glede liječenja i predložene dužine boravka.

Mnogi pacijenti su strani državljani kojima je stomatološka ordinacija Matanić preporučena zbog svojeg dobrog ugleda. Oni od nas odlaze sretni, zato jer su dobili profesionalnu uslugu u kojoj su korišteni najkvalitetniji materijali, i to po znatno nižim cijenama nego npr. u Italiji, Njemačkoj i drugim zemljama zapadne Europe.

Za više informacija o aranžmanima i cijenama smještaja kliknite ovdje.